Je doelen behalen met Train2Perfection

Train2Perfection weet precies hoe jij jouw doelstelling kan behalen. Met de juiste begeleiding die gericht is op de drie pijlers van sporten, voeding, beweging en gedrag wordt er geleerd hoe je het beste kan sporten, welke voedingsstoffen belangrijk zijn en op welke manier jij jezelf kan motiveren om je doel te bereiken.

Op welke manieren kan Train2Perfection je helpen?

Bij Train2Perfection kunnen ze je op 4 manieren helpen met het bereiken van je doelen.

Allereerst kan je kiezen voor personal training. Je zal één op één gaan trainen met een personal coach en deze zal een leefstijlprogramma opstellen gebaseerd op jouw wensen, leven en situatie.

Ten tweede kan je kiezen voor een duo training. Wanneer je dus samen met iemand anders wilt gaan trainen is het mogelijk om hiervoor te kiezen. Het voordeel van samen sporten is dat je elkaar kan blijven motiveren om je doelen te behalen.

Ten derde is het mogelijk om te kiezen voor een small group training. Hierin werk je samen met een klein groepje van maximaal 5 personen aan je doelen. Met afwisselende en uitdagende trainingen kan je elkaar motiveren en ondersteunen.

Als laatste heb je de gecombineerde leefstijl interventie (GLI). Als je iets meer hulp nodig hebt bij je doelen kan je dit doen door samen met een GLI coach. Dit programma wordt vergoed vanuit je basisverzekering en mag na een doorverwijzing van de huisarts gekozen worden.

Kortom kan je bij Train2Perfection uit verschillende manieren van training kiezen, zodat jij jouw doelen kan behalen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *