Hoe je kan afvallen in 10 weken

We kennen het allemaal, willen afvallen maar toch eventjes je buik inhouden om indruk te maken. Een man heeft gemiddeld ongeveer 2.500 calorie├źn nodig om de dag door te komen. Toch zit er op latere leeftijd vaak een laagje vet bij. Om dat buikje weg te krijgen, is minder eten simpelweg niet genoeg! Er zijn honderden manieren om er vanaf te komen, maar wat is de snelste vraag je je af? Daar gaan we het in deze blog over hebben.

Hoe je kan afvallen in 10 weken:

Voeding en afvallen
Vieze eiwit shakes of een bak sla als avondeten!?! Niet heel ideaal. De juiste voeding hoeft niet te betekenden dat het vies moet zijn of laag in calorie├źn. Het is belangrijk dat je eet tijdens het ontbijt, lunch en avond eten. Ook is het aan te raden om te beginnen met het eten tot je redelijk vol zit, en absoluut niet door gaat met eten als je te vol zit.

Een sportieve lifestyle helpt je om je fit, gezond en gelukkig te voelen. Het is een breed begrip. Een sportieve lifestyle omvat de muziek die je luistert, de kleding die je draagt, je dagelijkse voeding en de sporten die je beoefent. Voor ons is outdoor sporten een heerlijk moment van ontspanning en actief bezig zijn. Mountainbiken door prachtige natuur bijvoorbeeld, met een lekker zonnetje of juist een fijn briesje, heerlijk! Lees je mee?

Een sportieve lifestyle en bewegen gaan hand in hand. Een lifestyle vormt een onmisbaar deel van je wekelijkse activiteiten. Beweging is belangrijk. Het houdt je lichaam in shape en je mind spot on. Je daagt jezelf uit en het is nog gezond ook! Mountainbiken is voor ons een favoriet onder de outdoor sporten en vormt een goede basis om regelmatig te bewegen en te genieten van al het moois dat de natuur je te bieden heeft. Wissel dit af met wat meer allround bewegingsoefeningen in bijvoorbeeld de sportschool en je hebt een sportieve lifestyle voor een lifetime.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *